Baixar vídeos del YouTube

Fa uns mesos vaig comentar un script de línia de comandes per tal de descarregar vídeos del YouTube. Doncs bé, ara us presento un petit programa que he fet per fer això mateix, però aquest cop gràfic, el QtTube.

Captura de Pantalla del QtTube

Per tal d'utiltizar-lo, primer de tot aconsegui les dependències. A l'Ubuntu Feisty feu-ho executant això a la terminal (per a altres distribucions / versions, veieu la wiki d'instal·lació):

sudo aptitude -y install python-qt4 && cd ~/Desktop && wget http://www.arrakis.es/~rggi3/youtube-dl/youtube-dl && sudo mv ./youtube-dl /usr/local/bin && sudo chmod +x /usr/local/bin/youtube-dl

(Si ja teniu el youtube-dl, tal com explica a l'article anterior citat, n'hi haurà prou copiant només fins als "&&").

Un cop fet això, ja podeu descarregar el programa (d'aquí), descomprimir-lo a l'escriptori i executar l'arxiu "qttube" que hi ha dins la carpeta anomenada QtTube que hi trobaréu. Per a executar-lo, n'hi ha prou amb fer-hi doble clic i triar "Executa". Per tal d'instal·lar-lo de forma permanent (treure'l de l'escriptori i posar-lo al menú) seguiu les senzilles instruccions d'aquí.

Vinga, espero que us agradi :). Ah, veureu que de moment guarda els arxius com a .flv (Flash), però no patiu que d'aquí poc sortirà una nova versió, amb possibilitats de conversió de format.[@more@]

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Baixar vídeos del YouTube

  1. JoanCG diu:

    Jo l’he fet servir per a baixar alguns vídeos i m’ha anat molt bé, sense cap problema. Fàcil i Ràpid.

Els comentaris estan tancats.