Conversió d’arxius en línia

Amb la gran quantitat de formats disponibles és dificil aconseguir conversors per cada un d'ells, i sovint s'ha d'instal·lar i fer ús de diversos programes, però ara això té una solució fàcil i gratuita.

Una interesant pàgina web, Zamzar, ens dona la possibilitat, sense instal·lar res al nostre ordinador (tan sols amb un navegador web i una adreça de correu electrònic), de convertir de forma gratuita un gran nombre de tipus d'arxius en altres d'equivalents.

Al gran llistat de formats suportats podem trobar-hi documents (csv, doc, odp, ods, odt, pdf, ppt, ps, rtf, xls), imatges (bmp, gif, jpg, pcx, png, tga, tiff, wbmp), música (aac, ac3, flac, m4a, mp3, ra, ram, wav, wma) i video (3gp, avi, flv, gvi, m4v, mov, mp4, mpg, rm, rmvb, vob, wmv) a una gran quantitat d'altres formats. I fins i tot permet convertir videos directament des del YouTube i d'altres pàgines!

Per començar a utilitzar-lo simplement ves a la web de Zamzar, digues-li quin arxiu vols convertir (fins a 100MB) i introdueix l'adreça de correu electrònic on vols que arribi l'arxiu convertit.

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.